Uvjeti korištenja

Poduzeće Pro Directa d.o.o. putem domene prodirecta.hr i svih njenih podstranica i poddomena, prikuplja podatke putem kolačića kako bi korisnicima pružio bolje funkcionalnosti. Postavke kolačića mogu se izmijeniti na vlastitom računalu u web pregledniku kojeg koristite. Nastavkom korištenja smatramo da se slažete s prikupljanjem istih.

Ukoliko prilikom narudžbe odaberete bilo koju opciju koja se ne odnosi na jedinstveni dizajn, potvrdom narudžbe pristajete na izradu odabranog predloška te prihvaćate njegovu primjenu i činjenicu da se ne radi o jedinstvenom dizajnu već predlošku koji može biti odabran i prilagođavan  neograničeno puta.

Istaknute cijene ne sadrže PDV. Sa prilagodbom dizajna započinjemo po primljenoj uplati na poslovni račun. Prilagođen dizajn dostavljamo digitalno, na željenu email adresu ili putem Jumbo maila. Navedeno se odnosi i na izradu jedinstvenog dizajna.

Cijene se odnose na usluge dizajna. Tisak nije uračunat u cijene te kao takav nije predmet narudžbe.

Dostava robe vrši se putem dostavnih službi. Cijena dostave iznosi 30 kn + PDV za dostave u RH.

Ukoliko imate reklamaciju ili želite iskazati nezadovoljstvo uslugom molim pošaljite mail na reklamacije(at)prodirecta.hr ili osobno na adresu sjedišta tvrtke:

PRO DIRECTA d.o.o.

Castropola 3

52 100 Pula